Koirat

Green Perry's Rhianna "Milli"
Syntymäaika: 1.1.2008
Milli osaa ottaa rauhallisesti tilanteessa kuin tilanteessa, esim. näyttelykehässä omaa vuoroa odotellessa saattaa se mennä makuulle ja ottaa nokoset hetkeksi jos aika käy pitkäksi. Kuitenkin vauhtiakin löytyy ja esim. agilityssä Millin kanssa saa juosta ihan kunnolla että perässä pysyy. Milli tykkää ihmisistä ja istuisi varmasti koko päivän siliteltävänä jos joku sitä niin kauan jaksaisi huomioida. Näyttelykehiä Millin kanssa on tullut koluttua kauimmillaan Norjassa asti ja Suomen muotovaliotittelikin ollaan jo saavutettu. Milli on Canes Marinos A- ja B-pentueen emä. 

Millin rauhallinen ja iloinen luonne tekee siitä koiran jonka kanssa on hauska harrastaa ja touhuta.


Syntymäaika: 4.6.2010
Isla on erittäin iloinen ja vauhdikas rämäpää, joka tykkää kaikista ajatellen kaikkien pitävän myös siitä. Isla tykkää oppia uutta ja varsinkin agilitystä nauttii kovasti ja muutenkin kaikesta missä saa juosta kovaa. Näyttelyissä Islan kanssa on myös kierretty hyvällä menestyksellä ja Isla on C.I.B POHJ FI SE NO & EE MVA. Isla on myös kunnon sylikoira ja osaa rauhoittua viereen tai syliin makaamaan kesken vauhdikkaankin menon. 
Islan kanssa harrastaminen on helppoa ja hauskaa koska siltä löytyy mielenkiintoa tekemiseen.


Canes Marinos Caramelo "Nomi"
Syntymäaika: 1.9.2014
Canes Marinos Fabulosa "Nova"
Syntymäaika 10.11.2016

Minartan Rambling Rose "Kylli"
Syntymäaika: 16.1.2012


Rotu: bichon frise
Kylli on meidän koiralauman uusin tulokas mutta sopeutuvaisena luonteena ottanut heti paikkansa laumassa ja rohkeana tyttönä ei pahemmin säikähtänyt sähläävää perrolaumaa meille tullessa. Se on meillä sijoituksessa ja otettiin harrastuskoiraksi tyttärelleni Kylli on varsin vauhdikas ja iloinen tyttö jonka kanssa ollaan kierretty jo muutamia näyttelyitäkin. Tähän mennessä Kylli on ansainnut kolme SERTIä sekä kaksi CACIBIA.


Sijoituksessa:

Canes Marinos Hasta La Victoria "Namu"
Syntymäaika: 3.4.2018Canes Marinos Interesada "Ada"
syntymäaika 13.5.2019Muistoissa: 
Green Perry's Nebulosa Norte "Neri"
20.11.2006 - 11.4.2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti