tiistai 12. kesäkuuta 2012

Harrasteluja

Lähiaikoina on ollut kaikenlaista puuhaa ja harrastamista koirien kanssa. Tässäpä tiivistelmä viimeviikoista.

Ensin käytiin Easy Dogin aktivointikurssilla pääosin Nerin ja Millin kanssa. 

"Aktiivisina" aktivointikurssilla... : D
Kurssilla tutustuimme meille uutena lajiin rallytokoon, josta sekä minä että Neri innostuimme. Niimpä ilmotauduimme rallytokokurssille, jota olemme nyt käyneet kahdesti. Jotenkin tuo laji tuntuu tosi mukavalta, koska se ei ole niin tarkkaa pilkunviilaamista kuin tavallinen toko. Ehkäpä sitä loppukesästä uskaltaisi jo kisoihinkin : )

Rallytoko-radalla
Saara ja Kylli taas ovat aloittaneet pentukurssin. Ensimmäisellä kerralla harjoiteltiin lähinnä ohituksia ja viime kerralla tutustuttiin naksuttimen käyttöön. Kyllillä on ollut tapana haukkua toisia koiria, joten kurssi tekee varmasti hyvää sille.

Kyllin kanssa ollaan käyty nyt myös parissa mätsärissä, Ylivieskassa ja Oulussa, jossa myös Milli oli mukana. Kylli esiintyi molemmissa alkuhaukkumisten jälkeen hyvin ja sai tuomareilta kehuja esiintymisestä. Ylivieskassa Kylli oli sinisten pentujen 2. ja sai mahtavat palkinnot. Oulussa punainen nauha, mutta ei sijoitusta punaisten pentujen kehässä. Milli sen sijaan konkarina voitti siniset isot aikuiset ja oli lopulta BIS 8 (siis kaikkien luokkien voittajat palkittiin).

Milli se osaa ottaa rennosti kehässäkin
Viikonloppuna äiti kävi Saaran ja  Pietarin kanssa Pudasjärvellä josta poikkesivat Taivalkosken ryhmiksessä Islan kanssa. Tuomarina oli Elena Ruskovaara. Tällä kertaa tuloksena ERI ja  AVK3. Islan Alma-sisko oli hienosti VSP, sai sertin ja samalla valioitui.

"Erinomainen tyyppi. Hyät mittasuhteet. Oikea ilmeinen pää. Tarpeeksi voimaa kuonossa. Erinomainen kaula, rungon malli. Sopivasti leveyttä edessä. Kinnerahdas takaa. Erinomainen sivuaskel ja käytös."


Kehässä

Näyttelyn jälkeen Pudasjärvellä
Eilen koirat pääsivät vihdoinkin heittämään talviturkkinsa meressä. Taisipa olla vesi vielä melko kylmää, kun Neri-raukka sai "vesihännän" : ( Toivotaan että paranee ennen torstain rallytokoa.

Tänään mennään Islan kanssa agilityn jatkokurssille, siitäpä sitten myöhemmin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti